Në video zbarkimi i policëve dhe pamje nga arrestimet në Mitrovicë (Video)

0
213

Publikohen video të operacionit policor të Policisë së Kosovës në veri të Mitrovicës ku deri tani janë arrestuar disa zyrtarë policorë, si dhe disa qytetarë.

“Deri më tani ka rezultuar me arrestimin e disa qytetarëve dhe disa zyrtarëve policorë të nacionaliteteve të ndryshme si shqiptarë, serbë dhe boshnjakë, të cilët kanë qenë të dyshuar”, thuhet në njoftimin e policisë.

“Në mesin e të arrestuarve është edhe një qytetarë rus i cili është kamufluar në petkun e diplomatit për të penguar policinë në aksionin e tyre”, deklaroi presidenti Thaçi.

Një medium serb tvmost.info, ka publikuar disa pamje në të cilat thuhet se shihet momenti i zbarkimit të policëve të Kosovës, si dhe pamje nga arrestimet.

Leave a reply